Usnje na volanu in menjali ro?ici
Moderator: storz
No, po teh objavah ste me vzpodbudili in se bom poskusil sam lotiti zadeve.
Šivam rad in mam tudi nekaj smisla, le ?as ej problem.
A kdo pozna v Ljubljani trgovino, kjer bi lahko našel ustrezno usnje ,da nadomestim starega. Rad bi se namre? popolnoma približal originalu in potrebujem:
- bež gladko usnje in
- ?rno našpikano usnje.
Hvala.
Šivam rad in mam tudi nekaj smisla, le ?as ej problem.
A kdo pozna v Ljubljani trgovino, kjer bi lahko našel ustrezno usnje ,da nadomestim starega. Rad bi se namre? popolnoma približal originalu in potrebujem:
- bež gladko usnje in
- ?rno našpikano usnje.
Hvala.
Ste se pa razpisali kar me ni bilo...
Greg,
vem da je za volan samo prevleka, ampak meni to ustreza, ker vse volane uni?im s prstani, ha ha
pri meni se je šlo bolj za usnje na ro?icah, k je bilo že prav katastrofalno..
saj vem, da se jih da tud doma naredit in tud šivat znam, sam za teh par evrov na ebayu, se mi pa res ni spla?alo... zamenjat moraš pa tako sam..
tudi bunke se dobijo nove in rabljene, in tud niso drage
za kateri model pa sploh rabiš?
Lp M
Greg,
vem da je za volan samo prevleka, ampak meni to ustreza, ker vse volane uni?im s prstani, ha ha
pri meni se je šlo bolj za usnje na ro?icah, k je bilo že prav katastrofalno..
saj vem, da se jih da tud doma naredit in tud šivat znam, sam za teh par evrov na ebayu, se mi pa res ni spla?alo... zamenjat moraš pa tako sam..
tudi bunke se dobijo nove in rabljene, in tud niso drage
za kateri model pa sploh rabiš?
Lp M
Jaz sem pred 8 leti dal preoble?i volan in naslonjalo med sedeži (dodatno) preoble?i v bež usnje pri IUV na Vrhniki. Naredili so mi vrhunsko, po 8 letih in >160000km je vse še kot novo, niti en šiv ni popustil, usnje ni? odrgnjeno. Takrat sem pla?al okoli 100€ in sem še danes zadovoljen saj še vedno nisem našel volana, k ibi mi bolj sedel v roke (tako debel je sedaj)
Svetujem recimo tapetništvo Kermauner na Dolgem mostu, na žalost je IUV propadel...
Svetujem recimo tapetništvo Kermauner na Dolgem mostu, na žalost je IUV propadel...
Range Rover TDV8 4.4 2018
Discovery 3 TDV6 2005
Range Rover TD6 2005
Freelander 1.8 XEi 2000
Range Rover V8 Vogue 1987
Discovery 3 TDV6 2005
Range Rover TD6 2005
Freelander 1.8 XEi 2000
Range Rover V8 Vogue 1987
-
chuck norris
- Land Rover Enthusiast